Presentation av oss:

”Tillsammans har vi 50 års erfarenhet av implantatkirurgi”

Aina Wallström och Mats Wallström.
Vi är två käkkirurger som driver en käkkirurgisk specialistklinik i centrala Göteborg, tillsammans med kunniga tandsköterskor. Den är belägen vid Götaplatsen, mittemot Konserthuset och ovanför SIBA och Pressbyrån.

vantsal

Väntrummet
”Bara en legitimerad specialist är specialist”
– Aina Wallström, Specialist i Käkkirurgi

Mats Wallström

Mats Wallström

Odontologie doktor

Legitimerad tandläkare 1981. Efter verksamhet som privattandläkare i egen praktik i Vänersborg och en 4-årig specialistutbildning i käkkirurgi på Odontologiska Kliniken i Göteborg, arbetar han sedan 1991 deltid tillsammans med sin fru Aina Wallström på den privata käkkirurgiska specialistkliniken i Göteborg. 2009 disputerade han med sin avhandling ”Harm and harm reduction in smokeless tobacco users” och är nu odontologie doktor. Sin huvudsakliga gärning har han dock som klinikchef på specialistkliniken för käkkirurgi i Göteborg.

Aina Wallström

Aina Wallström

Master of Public Health

Legitimerad tandläkare 1978 på Karolinska institutet i Stockholm. Efter arbete på folktandvården i Göteborg gick hon den 4-åriga specialistutbildningen i käkkirurgi på Odontologiska kliniken i Göteborg och blev legitimerad specialist i käkkirurgi 1988. Från 1985 drev hon även en privattandläkarpraktik i egen regi i Göteborg, som sedermera, från cirka 1990 och fortfarande, konverterades från allmäntandvård till käkkirurgisk specialistklinik. På senare tid har hon kombinerat den kliniska specialistverksamheten med studier och forskning på NHV – Nordic School of Public Health i Göteborg. 2012 publicerade hon sin Masteruppsats som ingår i en Master of Public Health-examen. Idag kombinerar hon verksamheten på sin specialistklinik med forskning på Avd för oral och maxillofacial kirurgi på Odontologiska kliniken i Göteborg.

Lisa Åkesson

Lisa Åkesson

Tandsköterska

Lisa Åkesson heter vår kunniga tandsköterska som tar hand om det mesta på kliniken, medan vi kirurger opererar. Lisa har en bakgrund som tandsköterska sedan många år, men har även drivit flera egna butiker under längre tid.